[wpseo_breadcrumb]
- Version
- Download ۱۶۵
- File Size ۵۹.۳۰ KB
- Create Date ۱۳۹۹/۰۹/۲۷
- Download
پوششهای ضد حریق بر روی سازهها، جهت جلوگیری از انهدام آنها در هنگام آتش سوزی استفاده میشود. پوششهای ضد حریق در کل برای محافظت از سازههای فلزی و بتنی طراحی شدهاند. هدف از کاربرد این پوششها آن است که، هنگام آتش سوزی در مقدار زمان معین، سازه به دمای تخریب (دمای بحرانی) نرسد. مدت زمان حافظت از سازه به ویژگیهای آن از جمله نوع آلیاژ، شکل هندسی، نوع کاربری، نوع حریق احتمالی، فاصله از ایستگاه آتش نشانی و افراد در حال کار و خروج (فرار) وابسته است. بررسی پوششهای مقاوم در برابر حریق، مستلزم دانش کامل در مورد آتش و اثرات دقیق آن بر روی سازهها است. فرم تعهد اجرای پوشش مقاوم جهت دانلود در بالای صفحه قرار گرفته است.
۱- مراحل فرم تعهد اجرای پوشش ضد حریق
مهندس ناظر میبایستی گزارش شروع عملیات مقاوم سازي اسکلت در برابرآتش را مطابق فرم شماره ۱ تکمیل نموده و یکماه پیش از شروع عملیات به همراه دفترچه محاسبات مربوطه مطابق برگه هاي طراحی و چک لیست مربوطه به معاونت پیشگیري آتشنشانی تحویل نماید تا بررسی هاي لازم براي دریافت تأییدیه مربوطه از معاونت پیشگیري قبل از شروع عملیات صورت پذیرد. در ادامه تا پایان عملیات مقاوم سازي، سازمان آتش نشانی نسبت به بازدیدهاي ادواري از عملیات اجراي اقدام خواهد نمود. به این منظور مالک مکلف است تمهیدات لازم جهت امکان بازدید از محل اجراي عملیات مقاوم سازی را تأمین نماید، در غیر این صورت مسئولیت عدم دریافت تأییدیه عملیات انجام شده بر عهده مالک خواهد بود.
در پایان عملیات مقاوم سازي، مهندس ناظر باید فرم پایان عملیات مربوطه را تکمیل نموده و حداکثر یک هفته پس از اتمام عملیات به معاونت پیشگیري ارائه نماید.