- Version
- Download 63
- File Size 725.33 KB
- Create Date 1399/09/27
- Download
پیرو ابهامات موجود در خصوص درب های مقاوم در برابر حریق، استاندارد ها، الزامات و معیارهای ارزیابی، بدینوسیله اعلام می گردد به دلیل عدم انتشار استاندارد ملی ایران در خصوص درهای مقاوم در برابر حریق و روش های آزمون آن این سازمان بدلیل اهمیت موضوع و مساعدت در جهت رفع مشکلات مالکین و شرکت های تولیدی و بازرگانی اقدام به تدوین اصول کلی در خصوص ضوابط درب های ضد حریق نموده است.
از این رو در صورتی که درهای عرضه شده متناسب با الزامات اعلام شده در بندهای زیر باشند استفاده از آنان در پلکان خروج بلامانع می باشد. بدیهی است این اصول تا یک سال پس از تاریخ انتشار رسمی استاندارد ملی ایران در خصوص درهای مقاوم در برابر حریق و روش های آزمون معتبر می باشد و بعد از آن شرکت های تولیدی و بازرگانی ملزم به ارائه خدمات طبق استاندارد ملی ایران می باشند.
1- الزامات درب های ضد حریق برای استفاده در پلکان خروج
در ورودی به دهلیز پلکان و لابی آسانسور در تمامی طبقات می بایست از نوع مقاوم، دود بند، خود بسته شو و بدون قفل و بست انتخاب و نصب گردد و به میزان 90 دقیقه مقاوم در برابر حریق باشد. در صورتی که در ورودی واحد ها به لابی به میزان حداقل 90 دقیقه مقاوم حریق انتخاب شود برای در ورودی به دهلیز پلکان استفاده از در مقاوم در برابر حریق به میزان بیست دقیقه بلامانع می باشد . شایان ذکر است تمامی در های مذکور می بایست دارای گواهینامه فنی تحمل در برابر آتش به میزان مورد نظر از یک آزمایشگاه حریق مورد تایید باشند.
در های راه های خروج باید کاملا از ساختارها و تزئینات مجاور متمایز باشند به طوری که این درب ها به راحتی به عنوان درهای راه خروج قابل تشخیص باشند. بر روی درهای راه خروج نباید آینه یا سایر مواد منعکس کننده نصب شود. این درها نباید با پرده، آویز، تزئینات و مانند آنها پنهان شود.
2- ضوابط درب های ضد حریق شامل چه مواردی است؟
ضوابط درب های ضد حریق شامل چه مواردی شامل 2 بخش اصلی زیر است:
- ضوابط درب های مقاوم در برابر حریق تولید داخل
- ضوابط درب های مقاوم در برابر حریق وارداتی
جهت دانلود فایل PDF ضوابط درب های ضد حریق بر روی “دانلود فایل” در بالای صفحه کلیک کنید.